Contact us to order!

Shipping & Retuns

Verzend- en Retourbeleid

Contactgegevens
Heime Jonkers - HarrieCo
Matenweg 32
7522LK Enschede
Telefoonnummer: 06-23687168 (bij voorkeur communicatie via e-mail)
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 74138405
Btw-identificatienummer: NL002347049B31

Verzending
Wij handhaven een enkele wekelijkse verzending aan het begin van de werkweek. Echter lukt het ons niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let wel, eventuele transactie kosten zullen verrekend worden!

Voorwaarden
Let erop dat de retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet:

Het product is niet gebruikt.
Het product verkeert in dezelfde staat als tijdens het moment van ontvangst.
Het artikel is verpakt in de originele verpakking zonder beschadigingen.

Uitzonderingen retourneren
Let op: maatwerk producten zijn door hun persoonlijke aard uitgesloten van het herroepingsrecht.

Hoe werkt retourneren?
1. Mail [email protected] met uw ordernummer en het product dat u wilt retourneren.
2. Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe aan de retourzending.
3. Stuur het te retourneren product in de originele verpakking verzekerd naar onderstaand retouradres (vraag daarbij een Track & Trace code).
4. U ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat de retour in goede orde is ontvangen via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt.
5. Retour u een deel van de bestelling? Dan ontvang u alleen het orderbedrag retour.
6. Retourneer u de hele bestelling? Dan ontvang u het orderbedrag plus de kosten van de heenzending.
7. De kosten van retourneren zijn afhankelijk van de verzendmethode- en partij die u kiest. De prijs voor een brievenbuspakketje bedraagt gemiddeld €4,10 en de prijs voor een pakket €6,75.

Let op: de kosten voor het retour sturen van het product komen voor de rekening van de consument.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Graag ontvangen wij hiervan melding via [email protected], met een duidelijke beschrijving van het bevonden defect inclusief foto’s.

Let op: veel producten zijn niet voor gebruik op de openbare weg en alleen te toegestaan op een circuit of privé terrein.

Ruilen
Ruilen van een bestelling is helaas niet mogelijk. Retourneer je bestelling en plaats een nieuwe bestelling als je een ander product wilt ontvangen.

Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn dan kun je het beschadigde product uiteraard retourneren. Binnen 1 maand wordt er een nieuw exemplaar verzonden*. De verzendkosten worden terugbetaald via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt (m.u.v. het over-frankeren van de zending, zoals bijvoorbeeld verzekerd of aangetekend).

*Uitgezonderd zijn op maat gemaakte producten.